söndag

Tjejmiddag hemma hos Therese igår. Massa god mat, snack, vin, skratt och spel. Vid halv tre la vi oss, då någon redan hade lyckats slumra till på soffan.
Vaknade och vi gick hem här där våra män höll till och det blev gemensam frukost.
När vännerna begett sig och min kärlek stack iväg för att jobba fick jag roa mig så gott jag kunde. Förutom att längta efter honom så har jag varit ute och gått, diskat och fixat här hemma, tittat på gossip girl, ätit och lyssnat på julmusik :) (vilket jag fortfarande gör).

Nej, nu ska jag mysa vidare!

långledigt!

Har haft en väldigt välbehövlig långledighet tillsammans med min man!
I fredags blev det en del ärenden, handlade mat, blommor mm. På kvällen blev det middag ute, planka, innan vi gick till bion för att se "en dag". Så bra den var! Fast boken är ju bättre..

Lång sovmorgon i lördags sen en runda till Skateholm och lite rensning och sortering. Hittade nog bara en del av allt det som är mitt där så man får väl åka dit en dag snart igen! Hem och gjorde en riktig lördagsmiddag, pepparbiff med potatisgratäng, sallad och sås. Och lite förrätt innan det, hemmagjord räkröra i avocado.. mums!
Gick sedan den korta sträckan hem till Therese & Nicklas där det vankades lite gettogether :) Det var himla mysigt, speciellt eftersom 2 pluttar var på besök där! Kollade på nån film och visst kunde jag inte låta bli att slumra till ett antal gånger!!

Också söndag då.. Efter vi gjort oss iordning körde vi hem till Ms föräldrar. Blev massa snack, fisksoppa med aioli, päronpaj, skogspromenad och mys. Älskar att vara där, alltid så himla lugnt och skönt.

Ny vecka nu, börjar jobba klockan två idag. Ska mest fixa här hemma innan dess.
Känns som det är en lång vecka som väntar. Vet inte varför, men förhoppningsvis går den lite fortare :)


111010

Lediga dag efter jobbhelgen! Började med en bullfrukost tillsammans med min andra halva imorse.
Efter det begav han sig till jobbet och jag ner till stan för att fika med min B :) Blev massa snack om saker från förr och jag kunde inte vara gladare över att jag haft en period i mitt liv då jag bodde min bästa vän! Det borde alla få testa på. 
Kollar på film här hemma nu, men skulle behöva både diska och städa lite och sen laga mat..

Kan man förresten bli gladare än när man igår kväll kom hem, efter 11 timmar på jobbet, och möts av sin älskling och middagen på bordet? Älskar det :) Saknar honom och tycker han kan komma hem till mig nu..

torsdag

Vädret matchar iaf mitt humör idag!

Kom hem..

RSS 2.0