There's nothing left for me to figure out


Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?

nej tack du
Vilken årstid tycker du bäst om?
sommar
Brukar du sjunga i duschen?
nej, där brukar jag försöka slumra mot väggen, haha.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
ingen!
Vad är viktigast för dig?
familjen & vänner
Laddar du hem musik och film från internet?
va, jag? never :P
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
betala av mitt studielån och dra härifrån
Vad är det bästa med julafton?
maten :D
Tänker du mycket på ditt utseende?
jao..
Vad får dig att slappna av?
myyys
Tänker du ofta på sex?
haha
Har du haft sex senaste veckan?
jepp
Vilken sida av sängen sover du på?
ytterst
Är du mörkrädd?
bara om man är själv utomhus
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
ibland
Vilken färg är snyggast?
svart, grå och röd
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
inte speciellt nej
Bor du utomlands?
tyvärr inte
Har du piercing?
yes
Vart skulle du helst vilja ha piercing?
öh, där jag har förmodligen
Bråkar du och dina syskon ofta?
nej inte nu längre
Läser du ofta böcker?
ibland, går i perioder det där
Vad föredrar du för sorts filmer?
sånt man inte kan låta bli att gråta till :P
Vill du ha barn?
absolut
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
haha nej?
Är du bra på att laga mat?
faktiskt är jag det
Var badar du helst?
poolen
Vilka djur är du mest rädd för?
möss. ge mig spindlar och ormar, men en liten mus kan få mig att gråta
Gillar du att dansa?
hell yeah
Är du flygrädd?
nej
Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
kunde inte bry mig mindre
Hur vig är du?
helt okej, men inte i Eriks klass :)
Vad dricker du helst när du är törstig?
agua
Vilken är din favoritglass?
choklad
Vad har du för personlighet?
snälling
Har du varit deprimerad?
deppiga har vi väl alla varit?
Tror du på livslång kärlek?
huh?
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
kvällsmänniska defenitivt

helgens gång :)

Nu jävlar ska det författas.

Praktiken förra veckan gick lika bra och var lika kul som vanligt, Fick bland annat vara med på två stycken gastroskopier, en pleuratappning och så fick jag faktiskt plocka bort stygn efter en patients höftoperation. Det var skitkul och jag var tydligen duktig på det :) Kul när man känner sig duktig och uppskattad.
Kilade hem till Melanie efter jag slutade i torsdags, och hon har gjort lägenheten så himla fin! Man kan knappt tro vem det var som bodde där innan henne, hon har röjt undan alla spår med sina svampppar :) haha.
Iaf, drack cider, krängde godis och snackade en massa skit. Fick reda på en hel del kul skvaller, och jag kan inte hjälpa att jag är skadeglad :)

I fredags var jag ledig, så jag inledde dagen med att vara en riktigt husmor och tvätta. Gick ner och mötte bästis när och hon slutade vid ett och vi sprang runder och gjorde massa nytta. Gick bla och solade och sen vandrade vi in på systemet för att hämta vår "lilla" beställning. Hem och fixade mat för att senare fixa till oss själva :) blev lite smått panik med vår skjuts till förfesten i höllviken, men som tur var ställde en hjälte vid namn Olof upp. Han och Martin kom och hämtade oss och körde oss dit :)
Väl framme så mötte vi alla våra boys och begav oss hem till Osten. Där vankades det den roligaste förfesten på år och dag. Sjukt härligt folk och flera toy boys, haha. Blev några runder ring of fire och sen var dom flesta bra på det. Therese skulle leka fotograf med Nicklas mobil men var nära att sabotera den, men no hard feelings från Tullis :) "Är det att ta i om man säger att man älskar Nicklas?!" haha.
Stefan och Calle var riktiga pärlor och banagde inte för vår turkisk och jag fattade ett rejält tycke för Eminem aka Magnus som vi först trodde var en av tvillingarna, men nej inte Eminem, han är helt unik han :)
Och för en stund under kvällen så bytade Emma och Martin partner, haha.
När Tim och Osten hade druckit upp vår schweppes, och gett sig på vår turkisk så slutade det hela med att Tim fick en ordentlig karatefylla.

Taxin kom och färden mot Slagt började, I taxin blev det en massa kärlekssnack med Tim, bästis stod för fotandet igen och Nicklas, han behöver inte göra eller säga något för att bli nämnd, det räcker bara att han finns :)
Framme så insåg bästis att hon glömt sina pengar, så Tullis var den pärlan han är och betalade inträdet.
Det sjukaste och roligaste under kvällen var att vi träffade Svedala grabbarna :) Jocke, Peter, Kepka och Tomas.
Snygg-Peter bjöd hela laget runt på white russian, och jag har nu i efterhand insett att jag aldrig mer ska dricka white russian. Någonsin. Kepka har blivit en kopia av Lucas i one tree hill och Jocke är fortfarane lika bra på det han gör. Tomas var sig lik om inte ännu mer rolig! "skvätte dom på dig? dom två borde ha ett skynke!" haha.
När vi väl släppte Svedala för en stund så blev det buggning med Tim (ja ni fattar, buggar Tim, så är Tim full) och när han inte sprang runder så stod han i baren och såg lite gulligt lost ut :)

Kvällen slutade med att Tomas körde oss till Trelleborg, bästis hoppade av hos Mattias medan jag och J blev avsläppta här. Vaknade med några få minnesluckor (skyller allt på white russian) och sängen lämnades inte på hela dagen. Steg upp vid tre, enbart för att J skulle bege sig hemåt.

Efter det så började B och jag fixa inför kvällen, men  trots att vi brukar vara ute i god tid så bllir det alltid bråttom av någon anledning, hm undrar varför? :) När vi väl var på väg mot bussen som skulle ta oss tll höllviken insåg vi att vår dricka stod kvar på köksgolvet. Så det var bara att springa tilbaka och sen be en bön att bussen inte skulle köra utan oss. Tack och lov blev vi bönhörda.
På plats, och det härliga sällskapet från kvällen innan hade utökats med allas vår favorit - Palm! Det är inte mycket som slår den killens sätt att vara. He's one of a kind :)
Den vankades middag som gjordes av tre mästerkockar, Tullis, Therese och Eminem. Vi andra satt och klunkade i oss champagne och lekte lite "jag har aldrig". Fick bland annat höra om Palms incident med en ja, vi kan väl säga äldre kvinna, på ett bröllop, haha.
Efter den supergoda middagen så invaderades huset av ännu fler folk och kvällen började ordentligt. Den lyckade kvällen led mot sitt slut och hem kom vi bara  för att Eminem är en riktig pärle-plutt som fixar åt oss :)

T: "Men hångla med han!"
N: "Herregud det kan jag ju inte, när han föddes så hade jag för fan gett upp blöjan!" hahaha

Söndagen var det Nelly & Penny dags och vi inledde dagen med ett välförtjänt besök på McDonalds (tro mig, det behövdes). Fick senare mystiska sms av en viss Sebastian som tydligen är en mästare på att spionera, haha.
Hade den mysigaste dagen med bla pippi och mio min mio (trots att jag råkade slumra till några gånger i soffan), men det blev kram och pusskalas för hela slanten.

 
Avslutar denna lilla novell med att citera en viss J, "det måste ju bli några märken annars är det ju inte lika kul!" ;)



klicka på bilderna så blir dom större








babe

imorgon när jag har styrkan ska jag skriva en sjukt lång och bra blogg om världens bästa helg. Och lägga in en jävla massa snygga bilder. Håll till godo mina vänner (och fiender). Nu ska jag fortsätta mysa.

19/2

Ikväll av alla jävla kvällar som finns. Du väljer ikväll.
Nu är du så jävla borta från mig. Våga inte tänka på mig ens, men det vet jag att du kommer göra ändå. Synd bara att någon är för blåögd för att fatta att du gör det.

Tänk inte på mig, titta inte på mig, prata inte med mig, försvinn bara.

Och våga aldrig mer säga att du älskar och saknar mig, trots att du säger det varje gång vi hörs, så sluta med det nu, för jag vill varken höra eller veta. Och skriv för fan aldrig mer något om kyssar.


Hoppas du är riktigt nöjd med denna situationen, med ditt val och hur det kommer bli nu.
Du förlorar något som är bra och jag förlorar något som är dåligt. Grattis till mig, vilket skämt.

du kysser mig galen

gårdagen var en höjdare. massa shoppande under dagen, införskaffade bla en ny klänning, sjukt fin! och den åkte på igår kväll, det var den som gjorde kvällen :) haha. förfestade hos Martin med massa roligt folk, den bästa musiken och favoriterna. begav oss till malmö med taxi och vägen ledde oss rakt in på mazarin. där var Erik en sockerbit och bjöd på drinkar, och Tullis dans ska vi inte snacka om, tro mig, den är värd att se, om och om igen :)
Bästis och jag gjorde kvällen med våra klänningar, och tja, det kunde inte bli mycket bättre.
träffade dig där och befann mig i något som man kan kalla lyckorus? ;) sjukligt bra.

själv satte jag den första klockrena kommentaren under kvällen, "min klänning kommer kasa ikväll och jag kommer visa brösten. tur att jag har sjukt snygga bröst då!" haha, gick inte riktigt så långt eftersom E hjälpte mig att hålla outfiten på plats :)

begav oss hemåt efter lite matintag och taxifärden förgylldes av dina sms..
när våra sleepovergäster begett sig hemåt i förmiddags dröjde det inte länge förrän nästa gäng invaderade lägenheten med lite överraskningar!


T & S - my goood. ruggigt bra!

nu ska vi kolla på dirty dancing och äta våfflor, mums,


"ingen knullar som du"

lika kul på praktiken idag, som alltid :) kopplade telemetrier, rondade, tog venprov och massa annat kul :)
fick dessutom en liten present av en patient, "för du är så snäll Nikki". yepp det är jag, faktiskt. och när jag kom hem så låg här en annan liten present och väntade :)
snart kommer M & P hit, saknar dom en massa hela tiden.
och ikväll blir det enbart mys, laddar inför en fullspäckad dag imorgon. hinner nog inte mer än slå upp ögonen i morgon bitti sen är det full rulle ända tills man däckar i en säng vid halv sju på söndag morgon..



nej, nu har jag nog inte tid att sitta här längre..




I don't know what I'm diving into


jag och B kunde inte sluta snacka inatt, vilket resulterade i att jag är sjukt trött. ett av våra diskussionsämnen var namn med bindestreck, tex nils-olof, klas-göran, maj-louise osv. shit, vi är sjuka, men det är lugnt, det är bara allmän B&B humor :) upp tidigt och begav mig till mitt nya favoritställe.
gick med på ronden idag, och jag hängde faktiskt med ganska så bra när överläkarna snackade om sinusrytm och bradykardi, det lönar sig att ha ann-christine som lärare (haha, ännu ett namn!)
men iaf, idag gjorde jag mitt första venprov :) håkan ställde upp som patient och det var skitkul, längtar redan tills nästa gång jag ska göra det, (nördvarning?). gillar att sticka nålar i folk, ju djupare, desto bättre! haha.
sprang på peter när jag slutat och vi bestämde lite smått om lördagens bravader..


annars? kvällen igår var väl ingen höjdare direkt. this is it? tydligen. men det får bli så här. men den 19 februari kommer bli en riktigt jävlig dag. fy fan vad jag inte ser fram emot den dagen. goodbye to everything I thought I knew..


imorgon ska jag joina anders till torget i malmö :)


goodbye my lover


It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when i wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.



Farewell to the old me

så, nu har O precis lämnat mig för att bege sig till k - town. så jag ska väl plugga på mitt arbete nu är det väl tänkt..
inte speciellt lockande faktiskt.


snart är det den 19 februari..


"du vet att du är grymt sexig?"
tack O, tja jag har väl mina stunder :) haha

The one thing that I tried to hold on to


Of all the things I believe in
I just want to get it over with
tears from behind my eyes
but I do not cry
Counting the days that past me by

I've been searching deep down in my soul
Words that I'm hearing are starting to get old
Looks like I'm starting all over again
The last three years were just pretend and I say

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I love
The one thing that I tried to hold on to

I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to

It hurts to want everything & nothing at the same time
I want whats yours and I want whats mine
I want you but I'm not giving in this time

Goodbye to you
Goodbye to everything I thought I knew
You were the one I loved
The one thing that I tried to hold on to
The one thing that I tried to hold on to


michelle branch - goodbye to you..

Even the stars refuse to shine


idag fick jag vara med när AT läkaren tog blodgaser på en patient, det var cooolt, haha :)
jag älskar det jag gör.




I'd turn on the Rolling Stones
We could groove along and feel much better
Let me in
I could do it forever and ever, ever n' ever
Give me an hour to kiss you
Walk through heaven's door I'm sure
We don't need no doctor to feel much better

I know my voice is silence to your ears

shit, vad är det med norra vallgatan? nästan så man blir rädd ju. det är den röda tråden genom livet som jag och B så snitsigt sa :)

iaf, sitter här och försöker hålla mig vaken..är riktigt trött. men får väl skylla mig själv eftersom jag inte var hemma förrän vid ett inatt. upp tidigt, min första praktikdag på sjukhuset idag ju :) och jag älskar det redan, har hamnat på världens bästa avdelning. vill att dessa fyra veckor på sjukhuset ska gå sakta..och ja therese, jag är sjukt sexig i mina sjukhus kläder! haha :)

nu ska jag hoppa ur mina sexiga kläder, ringa catja, plugga fort och sen har jag bråttom iväg..ska ju få träffa robins hund ikväll och allt!


the last goodnight - return to me.
ruggigt bra, men undrar när jag ska sluta sätta mig in i texter? förmodligen aldrig, inte när det gäller sånt som gör ont.

I've never had a yearning quite like this before

IMORGON :) då händer både det ena och det andra..nervös & nervös.

i lördags gick det som jag ville, och jag gillar det skarpt :) förfestade här och sen blev det malmö. hade sjukt kul (så klart) och jag och bästis ägde på falafel stället efter mazarins stängning. ärligt talat så har jag fortfarande ont i magen efter allt skrattande. tror bestämt att både nicklas och osten tyckte vi var på tok för fulla, men dom har nog bara inte insett att vi kan vara så helt utan sprit i kroppen. nu hade vi ju en del sprit i kroppen, men ändå. jag älskar min B och det faktum att jag både kan skratta och gråta med henne.

blev lite efterfest här hemma och sen lånade vi ut både säng, soffa och golv till bättre behövande.


Lenny Kravitz - again. 
jag älskar denna låten, minns första gången i thailand, då jag spelade sönder hotellrummet med den.

lat

idag är jag riktigt jävla lat. skippade min lektion och gick och handlade kläder med Bästis istället. det behövdes.
igår var det S time och det satt fint! och nu blir det snart mys här hemma för hela slanten, snart kommer min baby.
och imorgon blir det tullis och company och inget slår dom, deras sällskap och en massa dricka.


börjar bli trött på att gå och vänta..


vanessa carlton - who's to say?

RSS 2.0