091229

Jag är inte så bra på det här med att uppdatera bloggen tydligen :/
Den senaste & största händelsen har väl varit min vecka i Egypten med massa roligt folk :-)
Hela veckan var  underbar och solen satt så behövligt så ni anar inte! Förutom den ljuvliga solen och baden så bestod veckan av mys, fest, shopping, snorkling, bröllop, simmande med delfiner, skratt och helt underbart roliga människor. Detta kan jag leva ganska så länge på..:-)

Menmen, nu är man hemma, tillbaka på jobbet och allt är väl som vanligt igen. Julen har varit och jag blev nöjd med allt. Nu längtar jag faktiskt efter våren..
Men idag är jag ledig! Sitter här nyvaken i min flanellpyjamas, glasögon och äter lite av Thereses julklappschoklad, (hon sa faktiskt att jag fick äta hur mkt jag ville!) Men ska titta lita på "lipstick jungle" dvd boxen jag lånat av mamma och vänta på min älskling som snart kommer hit :-)

1:a december

Har precis ätit frukost, scones och te och till efterrätt blev det en pepparkaksgris med maaassa glasyr, som Therese tog hem från sitt jobb till mig.. Är hon inte bara för bra?
Sen så öppnade jag ju min chokladkalender jag fått av mamma, haha. Jag kommer nog alltid att ha en sån, varje december, tycker verkligen inte att man kan bli för gammal för det! :-)
Igår kväll fixade vi med våra ljusstakar och sånt här hemma, och så blev det en  fredagsmiddag på en måndag.

Nej, om man skulle ta och gå ner i tvättstugan? (igen).. Har precis vikt och fixat med massa tvätt, och än är det inte slut..All denna tvätt! Sen ska man väl diska eller något, varför inte liksom? Husligare kvinna får ni nog leta efter.
I eftermiddag ska jag och B förhoppningsvis åka och handla, och ikväll ska vi på bio :-)
Och min M sitter och gör en tenta just nu, hoppas det går bra, men det är jag övertygad om att det gör..

RSS 2.0