<3

De senaste dagarna har varit bra, riktigt bra :) Midsommarafton var trevlig, blev lugnt då jag skulle börja jobba 8.00 dagen efter.. Jobbade lördag söndag måndag och det gick förvånansvårt fort.
Måndagen jobbade jag till 13, vilket var skönt då det var min födelsedag.
Blev väckt på morgonen med sång och frukost på sängen, och när jag kom till jobb så stod där en present på kontoret.. Dagen kunde ju inte börja bättre.
Efter jobb kom jag hem till ännu mer uppvaktning, fina blommor och besök av delar av familjen.
Blev sen lite fika i stan, och massa solande på balkongen. Cider och vin fick försöka hålla mig vaken då jag var väldigt trött efter min jobbehelg. Tur det blev en lugn födelsedag, då både min och hjärtats (som fyller år på söndag) födelsedagar ska firas mer i augusti.
På kvällen blev det förrätt, varmrätt och så hade min prins bakat en jordgubbstårta :) somnade mätt & lycklig.. <3

Igår var jag ledig, så det blev stranden hela dagen! Köpte med oss fika och låg där i flera timmar. När vi begav oss hem körde vi in om smygehuk och köpte varmrökt lax och romsås som vi åt med nypotatis på kvällen.. Jordgubbar till efterrätt. Ah, detta "kärringliv" som jag älskar, haha.

Idag har jag tyvärr ont i halsen, ont på mina brända ben (såklart, man lär ju sig aldrig) och mitt ena öga ser inte klokt ut. Vaknade och såg att ögonlocket liksom svullnat upp och hänger ner över ögat.. Mycket snyggt!
Får väl bara bita ihop eftersom jobbet kallar kl 13 tyvärr.
Jag har 8 arbetspass kvar innan min semster men det känns som man redan är inne i semsterhumöret.. Har en känsla av att dom här dagarna fram till nästa fredag kommer gå sakta.. Vill ju bara gå på semster nu!!

 

jobbehelg :(

Ah, så jävla bitter över att börja jobba kl 13 idag och sen hela lördag och söndag.. Jag vill också sola och bada och grilla som alla anda!! Men vi grillade igår kväll och det var väldigt gott :) Hoppas verkligen vädret håller i sig till måndag då jag äntligen är ledig..
Har precis kommit hem, varit i stan och köpt massa söta bebiskläder.. Tyvärr ska dom inte stanna i detta hemmet utan överlämnas till en liten familj i eftermiddag. Men jag hade gärna behållt dom :)
Nej, nu får jag väl ta tag i detta.

RSS 2.0