I ain't missing you at all

Alkohol är underbart, den värmer magen
och fördriver kylan ur blodet.
I sanning en trofast följeslagare..


Ikväll ska det bli det bästa, med dom bästa <3


J..

Scream, at the top of your lungs


Mitt påsklov börjar lida mot sitt slut, men det har varit ett alldeles utomordentliget lov.
Orkar inte berätta om allt så det får bli dom bästa godbitarna :)
Jobbade kväll i torsdags och innan det på förmiddagen städade vi hela lägenheten, vi skulle ju få flott besök på kvällen. Närmare bestämt favoriterna Jocke & Tomas.
Var helt död efter en sjukt jobbig kväll på jobbet, men dom grabbarna kan inte annat än att pigga upp en :) Blev iaf massa film innan Therese däckade och Tomas körde hem. Men jag och Jocke underhåller varandra så bra så helt utan annat sällskap :) Väldigt mysig kväll iaf..;)
Fredag kvällen befann man sig i Tims föräldrarhem (haha) ute i Anderslöv , jag, bästis, tullis och Tim och en hel del guitar hero. I love them :)
Lördagen, igår, vankades det utgång  (i vanlig ordning). Skulle förfesta hemma hos Tomas i malmö, så jag, B, Tim och Nicklas tog bussen in där. Bekantade oss med en hel del nytt folk som visade sig vara mer normala än vad vi trodde, haha. Massa dricka, sexsms, stulna cigaretter och dans till Tomas fräsiga musik, haha.
Blev taxi till mazarin där vi mötte upp Jocke, Kepka och Anders. Lika lyckad kväll som alltid, jag och B gjorde världens klipp dessutom. Beställde en sexa redbull vodka men bartendern var nog lite virrig för hon hällde i sprit två gånger vilket resluterade i en tolva, vilket resulterade i att Nikki & Therese inte var nyktra på långa vägar. Men vi gillar det.
Vet inte hur många ggr man var hos dj för att göra beställningar och nån gång på vägen dit sprang man på Bönnemark som bjöd på white russian, jag som aldrig mer skulle dricka det, jahapp där sprack det, haha. Men gratis är gott :) Tim fick förresten ett påskägg fullt med godis mitt på dansgolvet av en vakt och innan han gav bort det till bättre behövande så var dom flesta där och nallade, inklusive mig, trots att jag redan hade den godaste godisbiten vid min sida, haha :)
Anyway, kan inte bli annat än en lyckad kväll med hela det sällskapet och vi somnade alla gott när vi anlände hemma hos oss.


Har precis kommit hem från R, är sjukt trött. Sov fem timmar inatt plus en hel del aktiviteter idag gör att jag är allt annat än pigg just nu. Och pigg ska jag vara imorgon för då fyller B år :) och det ska firas :) ska dessutom försöka klämma in en hel del pluggning, undrar hur det blir med det?
Är faktiskt lite avundsjuk på Jocke för att han har fått mysa med sin brors lilla bebis idag, jag vill också :)
Han har ju faktiskt fått träffa mina pluttar Filippa, Cecilia och Jonatan så snart är det väl min tur.




                     image29


                      

can you?


Can you imagine no love, pride, deep-fried chicken
Your best friend always sticking up for you even when I know you're wrong
Can you imagine no first dance, freeze dried romance, five-hour phone
Conversation
The best soy latte that you ever had...and me

Info


Tre saker jag inte förstår:
1. Varför tiden måste gå så fort? Är snart 22, för guds skull!
2. Varför jag inte gör mina läxor i tid (jo vet varför, jag har ingen självdisciplin)
3. Varför jag har grova sömnproblem
 
Tre saker som finns på golvet jag sitter på:
1. Sjukvårdsboken     
2. Min egenkomponerade lista med sjukt bra låtar
3. Telefonen

Tre saker jag gör just nu:
1. Skriver detta.
2. Hostar
3. Lyssnar på melodifestivalen låtarna

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Åka till USA
2. Gifta mig (rikt)
3. Göra det där med dig igen

Tre saker jag kan göra:
1. Ta venprov (och andra coola saker:P)
2. Övertala Therese till nästan vad för något som helst
3. Kyssas (jepp, så sägs det iaf, haha)

Tre saker jag inte kan:
1. Mangla
2. Koppla in vårt trådlösa internet
3. Sova bredvid Therese när hon är förkyld och flåsar

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Lenny Krawitz - again
2. B & B humorn
3. Grannarna

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Läsa andras tankar
2. Somna i tid
3. Designa denna blogg

Tre favoriträtter:
1. Bakad potatis
2. gulaschsoppa
3. chips & dippa

....

Drink like a pirate, smoke like a hippie, party like a rockstar and fuck like a pornstar.

apelsinen & annanasen


Sitter här med vad som känns som en Epiduralblödning i hjärnan och lyssnar på Thereses tjatande om vår sjukt roliga helg. Men jag kan inte annat än hålla med. Orkar inte skirva mer än om lördagen så ni får hålla till godo med det :) Det vankades sjukt stor förfest i Höllviken i lördags (nästan för stor, folk fick stå upp, men inte jag, jag fick minsann sitta). Men det började med att vi mötte upp alla på Santa Lucia, bekantade oss med en hel del nytt Höllviken folk, mkt trevligt! Efter matintaget begav vi oss alla hem till Osten & Eminem. Där korkades både det ena och det andra upp och förfestandet kunde börja. Ring of fire spelades med helt nya regler och ännu en gång berättade Palm hur lik "Amanda" i Melrose Place jag är. Tydligen. Men jag och bästis fick även höra andra likheter, hon påminner om en apelsin och jag om en annanas, haha. Och Tim och jag hade diskussioner om hans fjortis och att min mamma har växt i hans ögon för jag råkade visst berätta att hon tycker han är en riktgt sötnöt :)
Blev limo in till Mazarin, jag och B samsades om BigDick, Christoffer, Göteborgaren, Kramer och han som inte hade ngt namn. Gissa om vi mådde, haha :)

Väl inne på Mazarin efter att vakten berättat att han inte alls brydde sig om att Olof ringde mig, så blev min Therese fullast. se! Hon körde nån slags riverdance mellan mig och Palm, haha. Hade sjukt roligt iaf! Blev massa buggande(?) under kvällen av någon anledning och han-med-håret och jag kunde inte sluta snacka om hans fasta bakdel, hm? Mot slutet av kvällen hamnade jag, bästis, Marcus och Peter på Burger King, där min mat inte alls smakade som den brukar. Kan ju bero på att jag hade min lur tryckt mot örat under hela måltiden. Har en tendens att langa över min telefon till Therese när jag pratar i den i onyktert tillstånd, jag pallar helt enkelt inte med massa tjatande om att jag ska komma och sova hos vissa. Så då får hon ta över istället, haha.
Hämtade upp J hos hans bror efter maten och sen blev det svarttaxi hem till oss med Pajen.


image28



Nu ska jag gå och plugga lite innan jag kan förgylla min kväll med roligare saker ;) Fick föresten reda på betyget i ett av våra ämnen igår, satte ett mvg där ja :) det gjorde min dag, det och helgen med J.

mitt sanna jag?


Lyssnar på just nu
: Cranberries - Zombie
Jobbigaste skolämnet: Hm, medicinsk grundkurs?
Favoritcafé: S & B
Favorittidning: Cosmopolitan
Favoritplagg i garderoben just nu: Sjalar
Längd: Liten plutt..
Byter gärna garderob med: Ashley Olsen
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
I sommar kommer jag gå klädd i: Bikini
Men absolut inte i: Jacka
Min yngsta kusin heter: Jonatan (fast jag föredrar älsklingsplutten, haha)
Byxa eller kjol? Byxa
Så många skor har jag: För många
Du trodde att han skojade när han sa: Vill du jag ska betala tillbaka i natura?
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: En sjukt fin klänning från MQ
Senast utlästa bok: Anhörig
På rasterna i skolan: Snackar jag skit och roligheter med Melanie
Mitt rum kan beskrivas som: Mysigt
Mig själv med tre ord: Ball som fan
Jag tränar: På lördagsnättern
Jag ville bli när jag var liten: Skådespelerska
Linje på gymnasiet: Samhäll

hanging by a moment


Ja då var det upp och iväg till skolan imorse, Det var ju lagom kul, Kändes faktiskt lite sorgligt att inte gå till sjukhuset utan till skolan igen. Saknar redan min praktik faktiskt. Lite sorgligt tycker jag allt att det är.
Efter vår lektion så stack Melanie och jag och sörplade i oss gulaschsoppa, sjukt gott. Fast inget slår den gulaschsoppan i Sälen, jag skulle kunna åka dit igen BARA för soppans skull, haha.
Men iaf blev en semla för Mel också men jag höll mig till min pepsi max :) fick reda på massa nytt, och när vi två väl satt igång finns det inte mycket som kan stoppa oss, haha.
Ledig imorgon, satt rätt fint när man fick reda på det, men på onsdag är det både prov och bokredovisning, usch borde kanske sätta igång?
På torsdag fyller min älsklingsplutt Jonatan 5 år, shit tiden går så sjukt fort. Men gudmor som man är ska jag köpa världens coolaste present till han, haha.

Ibland saknar jag min familj så mkt att det gör ont. Just nu vill jag bara hem. Bli kramad av pappa så fort man kommer innanför dörren, höra mamma säga "kom här älskling" och pussa mig på kinden, sitta med Jocke o Max framför youtube och garva åt Björn Gustavsson och bara krama ihjäl Filippa. Tur jag fick en dos av dom i helgen, som förövrigt var världens myshelg :) Kan det ha ngt att göra med en viss Joachim H också? haha.

Snart kommer min B hem, oohhh vad jag älskar denna varelsen! finner inga ord :) <3
hon är så jävla söt, igår när jag raderade vissa saker på min mobil, "jag älskar när du är så duktig Nikki!" haha.

Det är bara måndag men jag lääängtar redan till helgen ;)

RSS 2.0