:/

AH jag vill inte alls gå ner i tvätten och bråka med lakanen.. och jag vill defenitivt inte köra och jobba sen.
Nej, usch vad mitt humör har vänt sen jag vaknade.. Har verkligen ingen bra feeling nu. Pisspotta :(

husmor

Idag har jag varit en riktig husmor. Tyvärr vaknade jag alldeles för tidigt imorse, halv sju. Eftersom jag jobbade över igår, skulle slutat halv tre men jobbade till åtta på kvällen, så blev jag ledig idag. Men jag glömde ta bort alarmet på mobilen igår kväll, så halv sju vaknade jag med ett ryck och kunde inte somna om.

Så jag steg upp, städade kylen, åkte och handlade på city gross (första gången jag storhandlade HELT ensam.. det var inte kul faktiskt). Kom hem och åt frukost och tittade på "den lilla sjöjungfrun".
Dammsög hela lägenheten, duschade, gick ner till stan och fixade lite saker.
Sen kom Catja hit och vi fikade och mös :) och när hon begav sig till jobbet så begav jag mig ner i tvättstugan!

Körde hem till familjen, åt middag, tittade på tv och umgicks :) Och nu är jag hemma igen.. Har precis pratat med min sjukling (börjar iofs bli bättre) till bästis. Det hade ju varit mycket roligare om hon var frisk och kunde träffas och inte smitta en med kräkbaskelusker!

Påskhelgen är ju snart här.. Långfredagen invaderar vi Gustavs mammas hus i Höllviken för middag och samkväm, haha :) Lördag är det påskmiddags hos Mickes familj och på söndag är det påskmiddag hos min familj.. Kommer antagligen rulla fram som en julköttbulle på väg till jobbet på måndag. För att inte snacka om allt påskgodis jag även planerar att trycka i mig.

Saknar min Michael så mycket.. men imorgon kväll får jag äntligen träffa han :) Och han har lovat mig extra många pussar för jag var så snäll och köpte hem sånt idag som jag vet att han tycker om..

Nej, nu borde jag faktiskt sova, så godnatt :)


sådär kul

Nej, om man skulle gå och diska?

För att han väcker mig genom att pussa mitt hår och mina axlar tills jag vänder mig mot honom

Vet inte riktigt vad som hänt, men jag kan inte sova länge på helgerna? Vaknade vid åtta och efter att ha försökt somna om bredvid min förkylda älskling i en halvtimme så gav jag upp.
Sitter här och tittar på Oprah och äter godis från igår.
Kvällen igår blev väl inte riktigt som planerat.. men bara jag fick vara med min älskling så var jag nöjd.
Tänkte faktiskt bjuda honom på frukost nere i stan när han vaknat..Bara för att han är så underbar. För det finns inte ord till hur mycket jag älskar denna grabb :D


helg

Igår kväll var det jag och min bästis på A9, massa skratt och mat som gjorde oss alldeles för mätta, haha. Kunde ju inte bli mycket bättre! Dessa stunder med henne är guld värda, allt känns helt enkelt bättre då!

Slutade ett idag och sitter här nu nyduschad efter jobbet och väntar på min älskling. Ska inte göra ngt annat än att mysa med honom i eftermiddag och kväll.. Blir iofs en paus när jag ska köra Therese och Peter till Sturup vid sju, men då har har han lovat att laga middag under tiden :) Kan ju inte bli mycket bättre det heller.
Imorgon blir det festligheter hemma hos Mattias och jag ska äntligen få träffa Jakob, har inte träffat han sen dopet :(
Så nu har jag paxat han hela kvällen imorgon!

Nej, nu ska jag äta kanelknäcke med åseda!

kids

Idag har varit en lång, men bra, dag. Började jobba klockan 7 och när klockan äntligen slog 13 så körde jag glatt därifrån, är ju långledig nu till måndag eftermiddag klockan 15. Så skönt.. Längtar efter mina sovmorgnar!
Mötte upp Emelie, det blev en runda i stan, köpte lite nytt smink, drack kaffe och åt muffins och hittade saker jag vill ha. Åkte hem med mamma och Filippa sen, väl där blev det snabb middag innan det var dags för föräldrarmöte.
Vi som inte är föräldrar stannade hemma, mös i soffan, kollade på tv, jag hjälpte Filippa med hennes läxa lite.
Sen blev det popcorn och mera mys i soffan när resten kom hem. Fick dessutom lite fina saker av mamma till mitt hem :) Begav mig sen mot trelleborg och hem till Therese, kvalitetstid när den är som bäst :D

Nu, kom hem för en liten stund sen, men har ändå hunnit trycka i mig lite kall pizza (godast) och nu ska jag snart ringa min älskling, som jag för övrigt ska träffa imorgon! Har inte fått pussa på honom sen i måndags :/
Sen ska jag sova, för imorgon bitti blir det frukostbuffe och shopping med bästaste bettan :D

Godnatt..

I lie awake at night kicking at the sheets


För ärlighet varar längst men jag önskar att det alltid kunde vara så enkelt

måndag

Shit vad jag var slut när jag kom hem från jobbet igår kväll.. Men det får man kanske vara efter 30 jobbtimmar på en helg? Tur jag jobbar med Lina, våra skrattattacker igår med Patrik var det bästa, haha.
Men nu så tvättar jag, äter frukost och ska snart duscha. Therese kommer hit lite senare, och efter det ska jag iväg och kolla på en ny soffa. Sen blir det nog mys med mitt hjärta också. Bra måndag :)

RSS 2.0