you are breathtaking

Satt och läste igenom gamla msn konversationer mellan M och mig innan..
Det finns inte ord för hur mycket jag längtar efter honom. Hela hela tiden, så fort jag inte är med honom, sjukt.


onsdag

Idag skiner solen mer än vad den gjort på länge, det är då man inte vill behöva köra till jobbet pga möte på sin lediga dag! Men, så är det väl att vara vuxen? Man kan inte vara ute i solen så fort den lyser trots att man vill.
Också håller jag på att tvätta mitt tvättberg! I eftermiddag kommer mitt hjärta hit, tänkte ta med mig honom, en filt och lägga oss nånstans i solen. Dagar som denna så längtar jag bara ännu mer efter vår resa i juli! :)

18:e

dagens vill ha: grillat hos mamma & pappa dagens klädsel: min skönaste tröja och mina skönaste byxor dagens frisyr: hästsvans dagens låt: har inte lyssnat på musik idag. dagens saknad: min michael, som alltid när jag inte är med honom, sjukt! dagens drog: turkisk peppar godis dagens köp: ingenting dagens humör: upp & ner dagens möten: imorgon dagens dummaste: mitt onda  dagens vackraste: att solen är tillbaka! dagens TV: top model just nu

onsdag


Idag har det mest varit utbildning med jobb och sen vanligt jobb! Men hann ändå med lite mys imorse med min älskade älskling :)
Nu sitter jag här, dricker te mot min magknip, kollar på något knäppt program på tv och smsar med Cicci.
Saknar min älskling också, så mycket att jag får ännu mer ont i magen :/





RSS 2.0