<3

gårdagen och dagen har varit helt underbara..
sovmorgnar, picknick, solande på balkongen, god mat, filmer, pannkaksfrukost kl 14, planering inför framtiden och massa massa mys :) det bästa. denna helgen kan jag leva lääänge på! iaf tills nästa då det blir stockholm! shopping, mat, vin och massa kul med min b :) :) måtte inte vulkanafan sätta stopp för dessa planer..

fredagsmys

HEEELG!

Äntligen säger jag bara. Firar in helgen med kall coca cola som jag inte druckit på evigheter känns det som.
Väntar på min man och ikväll blir det tvättäkta fredagsmys med fläskfile, bakad potatis, sallad och sås :)
Hoppas på att få ha en skön helg utan telefonsamtal som gör att magen knyter sig eller tårar som rinner. Snälla?

tisdag

Två koppar kaffe och två mackor jäser runder i min mage nu.
Planerna är att städa badrummet (egentligen hela hemmet) för att sedan invänta min man för lite handlande.
Egentligen vill jag bara lägga mig i soffan och titta på "marie antoinette" - älskar den!
Längtar så det gör ont till denna och nästa helg! Låt dessa dagar gå lite fortare..


110512

Ledig idag innan jag jobbar hela helgen.. Precis kommit hem efter att ha druckit kaffe och planerat lite kul med min B! Nu väntar ett gigantiskt diskberg på mig och ikväll blir det grillning med vännerna i Pildammsparken.

Längtar så himla mycket till nästa helg (känns som en evighet dit, men förhoppningsvis springer veckan iväg), då är jag ledig och kalendern är tom för en gångs skull! Fast det kan ju kanske tillkomma något, det vet man ju inte. Men jag ser fram emot en helg utan större planer, det har varit så mycket på sista tiden, både bra och mindre bra saker.. Sen helgen efter det är det ju Sthlm :)




<3

här kommer den nya tiden

Efter en hel eftermiddag med solande på balkongen, sushi på uteservering och mysdusch, så kan man ju inte annat än att vara lycklig för det underbara man har. Det mindre underbara man har får man tänka på en annan dag.. Denna dagen har varit för fin för sådana tankar.

lördag

Älskade lediga helg är här!
Gårdagen var underbar.. När jag slutat så gick vi ner i stan och äntligen skaffade jag mig en ny telefon! På tiden :) Köpte med oss lite fika och satte oss i parken :)
Hem och solade på balkongen.. Underbart!
Senare blev det 3 rätters, vin, tända ljus och jag fick en grym massage! Behöver jag säga att jag sov gott inatt i min kärleks famn? :)

Vaknade imorse när M åkte hemifrån, så mina planer är att ta vara på solen idag. Ikväll blir det inflyttningsfest i Lund.. Ska bli kul.

Nu är det inte så långt kvar tills jag och min B sitter på flyget till Stockholm!! :):)

RSS 2.0