<3

Kom hem från jobb för ett tag sen, hatar förresten när man tar med sig det hem, hade egentligen bara velat stänga av jobbet när man kör därifrån, men det är svårt det.. Tänker väl för mycket.
Har precis gråtit för ett par veckor framåt, kollade på en video som min B la upp i sin blogg i somras, så då satte vattenverket igång! Men det var väldigt fint :) Läste lite också, och jag kan inte fatta (eller jo det kan jag ju) hur stark hon har varit och fortfarande är givetvis. Världens starkaste. Och så är det hon som skickar blombud till mig!! :) Gränslös kärlek. Imorgon blir det frukost med denna kämpen och bokning av flyg för i slutet på maj är det vi som flyger upp till Sthlm över en helg. Längtar redan!

Och på tal om kärlek..
Så fullkomligt älskar jag livet med min stora kärlek. Älskar att bo med dig, vakna och somna i dina armar, vara förlovad med dig, veta att det är du&jag och vad som väntar oss :) Älskar tanken på vår nutid & framtid och jag älskar att titta på min vänster hand och inte kunna sluta le <3


you're the apple of my eye

Home, let me come home
Home is whereever I'm with you
Oh home, yes, I am home
Home is when I'm alone with you


sol

Himla rolig kväll det blev här hemma igår, massa skratt, vin och härliga vänner!
Idag lyser solen precis lika starkt som igår, och jag ska strax gå och köpa frukostbullar till oss. Älskar lediga söndagar med honom.. <3
Ikväll blir det kalas för Jonatan.. har hört att det ska bli grillat, mums!

en lördag i mars

Morgonmys i sängen, frukost framför tvn, bra låtar på spotify. (men nu ber han mig byta låt, är det ngt fel på justin bieber? ha)
Nu står mitt hjärta och diskar, snart ska vi ner till stan och fixa lite saker. Present till Jonatan, vin till ikväll, förhoppningsvis ngt att ta på sig ikväll osv. Fint väder är det också!

Ikväll kommer vännerna hit här på lite inflyttningsfest :)

RSS 2.0